Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
sous vide merülő digitális
Kép 1/3 - sous vide merülő digitális
Kép 2/3 - Vesta_Imersa_ELITE_SousVide_rud_WiFi
Kép 3/3 - Vesta Imersa ELITE Sous Vide rúd WiFi
Vesta Imersa ELITE Sous Vide rúd WiFi
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Vesta Imersa ELITE Sous Vide rúd WiFi

59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Tegye a kosárba a négyzetre kattintva az alábbi kiegészítő termékeket is!

Digitális érintőképernyős sous vide rúd

Gyártó:
Cikkszám: SV81

Leírás és Paraméterek

Sous Vide wifivel Vesta Imersa ELITE  

Az Imersa Elite Wi-Fi-kompatibilis és az egyedülálló „flip” kialakításnak köszönhetően a legnagyobb digitális kijelzővel és kezelőfelülettel rendelkezik. E kialakítás miatt a jelzett értékek akár a szomszéd szobából is könnyedén leolvashatóak. Szintén az átgondolt formatervezés eredménye, hogy akár a legkisebb edényekre is rögzíthető és használható. Kényelmesen tárolható egy szabványos konyhai fiókban is.

1300W teljesítmény
30 liter víz precíz hő tartása

Egyedi és erőteljes, 4,5 liter / perc keringési sebességű szivattyú kialakítása lehetővé teszi a pontos és stabil hőmérséklet-szabályozást. 
 A „Flip-display” kialakítás miatt nagyobb, olvashatóbb digitális kijelző, könnyebb idő és hőmérséklet beállítás. Kis helyigény, könnyebb tárolás.
Érintőképernyő: Az elegáns digitális kijelző egyszerű és gyors.
Intelligens: Használható Wi-Fi csatlakozással az alkalmazáson keresztül történő vezérléssel is.
Biztonságos: A fő egységek por és a víz ellenállása, az európai IP68 biztonsági, és az IPX7 merülési biztonsági követelményeknek is megfelel.
A minimális és maximális vízszint-védelmi rendszer gondnélküli, hosszú ideig tartó főzésekre is alkalmassá teszi.
Hőmérséklet: Cº vagy Fº   kiválasztható.
Memória: A korábbi hőmérséklet és a hátralévő idő a főzés során váratlan megszakítás után könnyen visszaállítható.
Garancia: 2 év

VESTA - Seattle- Usa

Kosárba

A sous vide az 1970-es években Franciaországban kifejlesztett kulináris technika, amelynek során az ételeket vákuummal zárják le, és vízfürdőben, állandó, alacsony hőmérsékleten hosszabb ideig főzik, tudományos hátterű hőmérsékletkontrollal. Ideális azoknak a családoknak ahol az egészségtudatos életmód a mindennapokban van jelen. A sous vide főzés egyszerű étkezési megoldásokat kínál, amelyek ezen technika segítségével gyakorlatilag 'bolondbiztossá' teszik a sütést, főzést.

Youtube videók