Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Sous vide (szuvid) kádak, sousvide rudak - Wartmann Konyhai Eszközök, Kiegészítők

A sous vide (ejtsd: szuvid) egy régóta (1970) ismert és bevált gasztronómiai főzési eljárás. Igaz sokáig a gourmet és fine dining éttermek kiváltsága volt, nem véletlenül maradt rejtve az úri közönség előtt.

Levákuumozott hőálló tasakokban, alacsony hőmérsékleten, hosszabb ideig (akár 48-60 óráig) a hagyományos főzéshez képest lényegesen alacsonyabb hőfokon hőkezeljük az ételt. A szuvidálás során így az étel természetes ízei megmaradnak, nem vesznek el az edényben vagy párolognak el.

A Wartmann egy fiatal Holland gyártó és mint a jó ételek és a főzés nagy rajongói, késztetést éreztek arra, hogy többet kísérletezzenek a konyhában, de nem találtak számukra megfelelő termékeket. Ez volt a kiinduló jel arra, hogy előállítsák saját innovatív és inspiráló termékeiket. A Wartmann®  kizárólag a konyhai kiváló minőségű termékekre összpontosít.

Rendezés: