Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Sous vide (szuvid) kádak, sousvide rudak - SAGE - Díjnyertes prémium konyhai eszközök, amelyek arra ösztönzik az embereket, hogy könnyedén, élvezettel tökéletes ételeket és italokat készítsenek a saját otthonukban.

A sous vide (ejtsd: szuvid) egy régóta (1970) ismert és bevált gasztronómiai főzési eljárás. Igaz sokáig a gourmet és fine dining éttermek kiváltsága volt, nem véletlenül maradt rejtve az úri közönség előtt.

Levákuumozott hőálló tasakokban, alacsony hőmérsékleten, hosszabb ideig (akár 48-60 óráig) a hagyományos főzéshez képest lényegesen alacsonyabb hőfokon hőkezeljük az ételt. A szuvidálás során így az étel természetes ízei megmaradnak, nem vesznek el az edényben vagy párolognak el.

SAGE - Prémium minőségű háztartási gépek
A márka története 1932-ben indult egy ún. "sandwich-toaster" készülékkel Ausztráliában. Sikerét bizonyítja, hogy 1974-ig 400.000 db ilyen készüléket adtak el. A Breville Ausztrália közkedvelt márkájává vált és innen indult világhódító utjára. Azóta világszerte több mint 50 országban elérhetőek, tanúsítva, hogy a gyártó rendkívül innovatív és a vásárlók szemszögéből nézve is vonzó termékeket gyárt és fejleszt. 
A Breville csoport célja olyan prémium kisháztartási gépek fejlesztése és értékesítése, melyeket hosszú élettartam és a vásárlók használat közbeni maximális komfortérzete jellemez. Több világhírű chef is a Breville-t választotta, mint pl. a Magyarországon is kedvelt andol sztárszakács Heston Blumenthal.
A Breville európai márkajelzése a SAGE.
 

 

Rendezés: