Leírás és Paraméterek
Ooni Koda 12" gázüzemű pizza kemence
Az OONI pizzakemence innovációja teljesen megreformálta az otthoni pizzasütést. Nagyon rövid időn belül többszörösen díjnyertes világcég lett, a koncepció egyszerű volt: elérhető árú, minőségi és kisméretű háztartási pizzasütőt gyártani.
Fantasztikusan gyors, akár 15 perc alatt 500°C-ra felfűthető pizzakemence megváltoztatja a mindennapokat. Egyszerű és kényelmes használatával minden nap süthet családjának, barátainak egy tökéletes ízű nápolyi pizzát.
- Az Ooni Koda 12 energiatakarékos, propán gázzal működik
- Tartós anyagokból készült, ezért az Ooni Koda 12 egész évben használható, súlyának köszönhetően pedig könnyen hordozható, így bárhová magával viheti.
- 500°C-ra is felfűthető, a melegítéstől kezdve akár 15 percen belül sütésre kész.
OONI Koda 12 gázos pizzakemence tulajdonságok:
Az Oonit a férj-feleség, Kristian Tapaninaho és Darina Garland alapította. Azelőtt Kristian és Darina oktatási céget vezettek, hogy elősegítsék a kreativitást, az innovációt és a problémamegoldást az iskolai közösségekben. Ha már a problémáknál tartunk, Kristiannak volt egy: nagyon belemélyedt a pizza készítés rejtelmeibe, de csalódott volt - „a pizzáim jók, de nem nagyszerűek”. Kristian otthon elkészített pizzáiból hiányzott az az éttermi minőségű íz, amely nagyon magas hőtől származik. Házi sütője egyszerűen nem hozta ezt. Vadászni kezdett egy fatüzelésű pizza sütőre, amelyet a otthon, a hátsó udvarában használhat, de a piacon egyedülálló termékek siralmasan drágák és terjedelmesek voltak. Kristian nem volt feltaláló, mérnök vagy terméktervező, de tudta, hogy egy remek ötlete van. Vázlatok, sok prototípus és folyamatos háztáji tesztelés után Kristian megalkotta a világ első hordozható fatüzelésű pizza kemencéjét. Az Ooni megszületett: gyors, hordozható, költséghatékony, menő fatüzelésű kemence!
Az innováció az Ooni központi eleme, és új fantasztikus pizzakemencék modelljeit adták ki - többek között az Ooni Fyra 12, az Ooni Pro 16, az Ooni Koda 12, az Ooni Karu 12 és az Ooni Koda 16.