Leírás és Paraméterek
Dry Ager húsérlelő szekrény DX 1000 Premium S SmartAging® + LED SÓFAL
A DX 1000® Premium S újgenerációs professzionális szárazérlelő hűtőszekrény minden húsérlelő funkcióval rendelkezik és nem igényel vízbekötést vagy víztartályt. Mind a látvány mind a működés tökéletes élményt nyújt. Időtlen, modern dizájn kívül, nagy pontosságú, kifinomult technológia belül. A kézművesség és a csúcstechnológia találkozása, mely 5 szabadalommal is védett.
A DX-LED sótégla-falrendszer előnyei
A megvilágított LED panel egy igazi sótéglafal kinézetét kelti DRY AGER® száraz érlelő szekrényében. Akár 10 különböző szín és mód állítható be távirányítóval, mely az Ön ízlését vagy színvilágát tükrözi.
A 100 kg hús töltőkapacitás mennyiségével a DRY AGER DX 1000 Premium S már elég nagy ahhoz, hogy Ön igazán kreatív legyen a feltöltésében. Abszolút szemet gyönyörködtető minden eladótérben, hentesboltban, étteremben, szállodában, borospincében vagy konyhákban, alkalmas nagyobb mennyiségek hatékony érlelésére. A Dry Aging Hűtőszekrény szabadon elhelyezhető, vagy egyszerűen beépíthető.
Megfelelő kiegészítők, például Saltair sótömbök, polcok húsokhoz vagy, húscímkék, „The Dry Aging Bible” és még sok más kiegészítő is rendelhető.
A tökéletes marhasteaket a sütés előtt érlelni kell. Ezt világszerte az ismert és elismert szárazon érlelés (dry aging) módszerrel teszik a legjobb Steakhouse-ok, éttermek is. A folyamat leggyakrabban 3 hétig tart, ennyi idő alatt érik meg a hús, a marhahúsnál fantasztikus aromák jelennek meg intezívebb és összetéveszthetetlen ízeket előcsalogatva a márványos zsírszövetek közül. A marhahús külső rétege gyönyörű bíborba öltözik, ez a száraz 'héj' kerül levágásra mielőtt kisütik a sztéket.
Tökéletes eszköz a húsok érleléséhez éttermek, kézműves manufaktúrák, marha tenyésztők vagy gourmet húsevők számára akik otthonukba szeretnék végignézni a szárazérlelés csodáját.
A precíziós elektronika akkurátusan szabályozza a DRY AGER DX 1000 hőmérsékletét, amely 0,1°C–onként állítható. Alapbeállításnak gyártói javaslat amikor a hús a csonton érik a szekrény belsejében a 1,5°C hőmérséklet és 82%-os páratartalom.
A páratartalom folyamatos szinten tartásáról az integrált HumiControl rendszer gondoskodik a 60%-90%-os tartományon belül. Az ideális mikroklíma fenntartását a légmozgás és folyamatos sterilizáció mellet, a külső hőmérséklet akár szélsőséges ingadozásai ellenére is a DX AirReg modul garantálja.
Az értékes beltartalom UV fény elleni védelmére az elegáns rozsdamentes acél keretű hőszigetelt üvegajtó lágy fémbevonatot kapott.
A Dry Ager nem csak marhahús de, szalámik, kolbászok, sonkák és számos egyéb húskészítmény érlelésére is alkalmas.
Dry Ager húsérlelő szekrény DX 1000 Premium S SmartAging® + LED SÓFAL Termékjellemzők
KÜLSŐ HÁZ – Rozsdamentes Acél
HŐSZIGETELT ÜVEGAJTÓ – UV Védelem – lágy fémbevonat
BELSŐ MÉRETEI – 138 x 54 x 56 cm (H x W x D)
KÜLSŐ MÉRETEI – 165 x 70 x 75 cm (H x W x D)
TELJES NETTÓ ŰRTARTALOM – 478 / 435 liter
FESZÜLTSÉG – 230 V
HŐMÉRSÉKLET TARTOMÁNY – 0.1°C szabályozhatóság mellett: 0°C - +25°C
HUMICONTROL – elektronikus páratartalom szabályozás 60% - 90%
DX AIRREG – optimális levegő keringtetés, aktív szénszűrővel és sterilizációval
LED VILÁGÍTÁS DX – A fénytartomány nem tartalmaz UV sugárzást. Minimális hőtermelés mellett sincs hatással a hús hőmérsékletére.
AUTOMATA LEOLVASZTÁS, AUTOMATA KONDENZÁCIÓS PÁROLOGTATÁS
FÉNY ÉS HANGJELZÉSES RIASZTÁS
ZÁRHATÓ ÉS ÁTFORDÍTHATÓ AJTÓ
BEÉPÍTHETŐ (kérje a segédletet)
MÁGNESES AJTÓZÁRÓDÁS
MAXIMUM TÖLTÉS – 2-3 DB marha gerinc , 1.2m hosszúságig
MAXIMUM TERHELHETŐSÉG / akasztó – 80kg
MAXIMUM POLC – 5 db
MAXIMUM TERHELHETŐSÉG / polc – 40kg
SÚLYA: 100 Kg
Feltüntetett ár tartalmazza 27%-os Áfát, nem tartalmazza a szállítási költséget. mely 45.000 Forint. Amennyiben a termék nem elérhető, minden esetben értesítjük a várható szállítási időről.